Lähihoitajan KESÄTYÖ Tampereella

Osa-aikainen

Haku päättyy 4.6.2023

Lähihoitaja tai alan opiskelija! Haemme nyt lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa kokoaikaiseen kesäsijaisuuteen Tampereelle ajalle touko-syyskuun ajalle. Sijaisuudessa tulet työskentelemään ikäihmisten pitkäaikais- tai lyhytaikaisosaton tehtävissä ja pääset omalla roolillasi tukemaan asukkaiden turvallista ja hyvinvoivaa arkea.

Palkkaus valmistuneille 16,50e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Työn kuvaus: 

Työkohde sijaitsee Koukkuniemen alueella ja kohteessa on useampi osasto, joille voit työllistyä. Työtä tehdään 3-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Vuorot ovat aamu-, ilta- ja yövuoroja. Osastojen asukkaat ovat ikäihmisiä. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Työnkuvaan kuuluu perushoivan lisäksi lääkehoitoa ja olennaisena osana puhelimella sekä tietokoneella suoritettavia työtehtäviä (kirjaukset yms).

Toivomme, että olet kiinnostunut työskentelemään 100% työajalla ja että sinulle sopii kaikki vuorot (aamut, illat ja yöt), mutta myös 80% osa-aikaisuus on mahdollisesti sovittavissa, kunhan pystyisit työskentelemään vähintään 2kk jakson. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla Valviran nimikesuojaama lähihoitaja tai alan opiskelija (vähintään 120 op/osp suoritettuna). Kesäsijaisuuksiin vaaditaan voimassa olevat LOVe LOP, PKV ja mahdollisesti KIPU -lääkeluvat, jotka voi tarvittaessa suorittaa ennen työn aloitusta. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta kiinnostunut ja motivoitunut ote työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Arvostamme iloista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä heittäytyä äkillisiin tilanteisiin ja hoitamaan asiakkaiden asioita eri toimijoiden kanssa. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Palkkaus valmistuneille 16,50e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä helppo pikahakemus sivuillamme jo tänään! Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus