Lähihoitajan KESÄTYÖ, Tampere

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 26.6.2022

Kaipaatko kesältä muutakin kuin upeaa rusketusta ja helteitä? Mites olisi kesätyö kauniissa miljöössä lähellä Tampereen keskustaa? Kuulostaako hyvältä? Lue siis eteenpäin! 

Haemme asiakkaallemme Tampereelle lääkeluvallisia lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita kesän ajalle eri pituisiin sijaisuuksiin! Voit työllistyä kokoaikaisesti tai vastaavasti osa-aikaisesti, mikäli haluat kesälle hieman enemmän vapaapäiviä ja aikaa nautiskelulle. Työt alkavat kesä-heinäkuun aikana ja niitä on tarjolla aina elokuulle saakka – saat itse päättää, minkä pituinen sijaisuutesi olisi, mutta toivomme vähintään 1-2kk pituista sitoutumista. 

Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,50€/h ja opiskelijoille 16,00€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Työn kuvaus: 

Työkohteet ovat vanhainkoteja, joissa työtä tehdään joko 2- tai 3-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Työ on luonteeltaan perushoidollista ja arkea tukevaa. Asukkaat ovat ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. 

Toivomme:

Toivomme että olet valviran laillistama lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (120op.) jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Jos lääkelupasi ovat vanhentuneet, ne on mahdollista suorittaa työkohteessa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle. Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,50€/h ja opiskelijoille 16,00€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 040 195 2209. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (Myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus