Lähihoitajan KESÄTYÖ, Rovaniemi

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 5.2.2023

Miltä kuulostaisi kesätyö toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa aikaa jää myös kohtaamiselle ja yhteisille hetkille? Haemme nyt lähihoitajaa tai loppuvaiheen opiskelijaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen kesätyöhön Rovaniemelle ajalle 29.5.2023-3.9.2023. Kyseessä on 26 paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen ryhmäkotiasumisen yksikkö, jossa eletään oman näköistä ja virikkeellistä elämää. 

Palkkaus valmistuneille lähihoitajille 17,00e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Työnkuvaus:

Kohteen asukaskunta koostuu ikääntyneistä muistisairaista ja asukaspaikkoja on yhteensä 26. Pääset siis nopeasti tutuksi asukaskuntaa ja rutiineihin. Yksikön tilat tukevat optimaalista hoitotyötä ja kohde sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa, joista voitkin arkityössäsi nauttia. 

Lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Myös osa-aikaisuus (esim. 85 %) on mahdollista. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. Sinulta tulee löytyä myös ajantasainen rokotussuoja. Aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Voimassa olevat lääkeluvat ovat eduksi, mutta eivät aivan välttämättömät. Toivomme sinulta kykyä toimia omahoitajana sekä ottaa lääkevastuuta. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja  osaamista työskennellä kuntouttavalla työotteella.

Tarjoamme: 

Työllistyt MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi. Palkanmaksu on 2 viikon välein, ja HR-tiimimme on tarvittaessa tukenasi vuoden jokaisena päivänä. Palkkaus valmistuneille lähihoitajille 17,00e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta. Käytössä on lyhyt ja näppärä pikahaku! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Vilma, Aleksandra, Sanni, Miia, Ellen, Mari ja Laura.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus