Lähihoitajan kesätyö, Pikku-Huopalahti

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 26.5.2024

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija! Ovatko kesän työt sinulla vielä hakusessa? Mikäli kyllä, niin kannattaa lukea tämä loppuun!

Haemme nyt Helsingin Pikku-Huopalahteen hyvien yhteyksien varrella sijaitsevaan, arvostettuun ikäihmisten asumispalvelukeskukseen lähihoitajia kesätöihin! Kesätyöt olisivat 3.6.-31.8. ajalle. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva Miina Sillanpään säätiöön kuuluva asumispalvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti erilaisia asumispalveluita virkistyslomista ja kevyesti tuetusta itsenäisemmästä asumisesta aina ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutuspalveluihin saakka.

Asukkaita autetaan tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja lähihoitajan työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa auttaminen sekä kuntoutusaktiviteetit. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa.

Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä (aamua ja iltaa) koko viikon akselilla ma-su, mutta saat esittää toiveita työvuoroja koskien ja öidenkin tekeminen saattaa olla ainakin satunnaisesti mahdollista. Tarjolla on täydet tunnit. 

Toivomme:

Voit olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp)! 

Sinulla tulisi olla aikaisempaa työkokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta. Palvelutaloympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät pakolliset.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan kesäsijaisuuden viihtyisässä, arvostetussa palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet ja autolliselle autopaikka tarjolla. Hyvä työporukka, mukavat esihenkilöt ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat merkityksellisen ja mukavan työviikon. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen ja työtiimisi on aina tukenasi.

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Sijaisuuden palkkaus sijoittuu kokemuksesi mukaan välille 14,71-17,98 e/h (sisältää 9 % lomakorvauksen) ja päälle tulee vielä työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. 

Lisäksi MediPowerin oma tiimi on myös koko työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa, ja autamme aina, kun sinulla on jotain mielesi päällä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit kesäsijaisuudesta, niin täytäthän sivujemme helpon pikahakemuksen jo tänään! Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikat pikaisesti sopivien hoitajien löydyttyä. Kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa ja mihin saakka haluaisit työskennellä.

Lisätiedot sähköpostilla:


HR-konsultti Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 93212423

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus