Lähihoitajan kesätyö, Muurame

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 4.6.2023

Lähihoitaja tai loppuvaiheen sote-alan opiskelija – Onko sinulla vielä haussa innostava KESÄTYÖ? Haluaisitko päästä työskentelemään ikäihmisten parissa osana lämminhenkistä tiimiä? Haemme nyt asiakasorganisaatiollemme Muurameen lähihoitajia kesäsijaisuuteen n. ajalle 24.7.-20.8.2023. Kesäsijaisuuden jälkeenkin kohteessa on mahdollista jatkaa työskentelyä.Voit olla joko valmistunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija.
HUOM! Haemme ensisijaisesti täysituntisesta työstä kiinnostuneita tekijöitä, mutta myös osa-aikaisuudesta tai säännöllisestä keikkailusta kiinnostuneet hakijat otetaan haussa huomioon!
Palkkaus valmistuneille 17e/h (päälle lisäksi lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät). Opiskelijoille palkkaus sop. mukaan.

Työnkuvaus:

Kyseessä on Muuramessa sijaitseva ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö, jossa on sekä palveluasuntoja että ryhmäkotimallista asumista. Yhteensä asukaspaikkoja on 42. Talossa on oma hoivakeittiö, joka valmistaa maittavan aterian asukkaille ja henkilökunnalle.

Työnkuva koostuu ikäihmisten hoivatyöstä sisältäen pääasiassa perushoitoa ja virkistys- sekä viriketoimintaa. Kohteessa aloittava kesätyöläinen saa työn alkaessa kunnon perehdytyksen toisen hoitajan matkassa.

Tarjolla on täysituntista 2- ja 3-vuorotyötä halukkuutesi mukaan ja sijaisuuden kesto on noin 24.7.-20.8.2023, mutta aikatauluissa voidaan joustaa jonkin verran. Jos olisit kiinnostunut osa-aikaisesta kesätyöstä, niin sekin saattaa onnistua! Kerro tästä hakemuksessasi.

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolta löytyy vähintään 120 osp suoritettuna. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja helposti lähestyttävän ja mukavan työyhteisön tuen – porukkaan pääsee helposti mukaan! Hakijalta toivotaan reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Lääkeluvat on oltava voimassa tai ne on suoritettava työn aloituksen yhteydessä.

Haemme ensisijaisesti täysituntisesta työstä kiinnostuneita tekijöitä, mutta myös osa-aikaisuudesta tai säännöllisestä keikkailusta kiinnostuneet hakijat otetaan haussa huomioon!

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme: 

Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Työnantaja tarjoaa sinulle myös työvaatteet sekä käytössäsi on työpaikalla ilmaiset parkkipaikat.

Työllistyt kesätyöhön meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille 17e/h ja opiskelijoille sopimuksen mukaan. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Jätä siis helppo pikahakemus sivujemme kautta jo tänään. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja:

HR-trainee Jenna Kärki 

jenna.karki@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus