Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 11.6.2023

Kaipaatko kesältä muutakin kuin kaunista rusketusta ja hiekkarantoja? Tuntuuko, että kaipaat vaihtelua helteisiin ja hyttysiin? Ei hätää, sillä meillä on tarjolla tehtävä, jossa pääset liikkuvaan työhön! 

Etsimme nyt lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita kesäsijaisuuteen Turkuun. Sijaisuus on 19.6.-13.8.2023 ajalle. 

Työnkuvaus:

Asiakaskohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla (Raisio, Miettoinen ja Kaarina). Kotihoidossa työnkuva on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Tavoitteemme on tukea asiakkaan toimintakykyä sekä elämänhallintaa. Työskentely on monipuolista ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa aamu- ja iltatoimissa sekä arjessa avustaminen, hygienian hoito sekä, jos sinulle on lääkeluvat niin lääkehoitoa. Tämän lisäksi työnkuvaan kuuluu muita kevyitä hoidollisia tehtäviä, lasten hoitoa sekä lapsiperheessä opastaviakäyntejä. 

Työvuorot asettuvat klo 8.30-20 välille ja käynnit kohteissa ovat keskimääräisesti 2-3 tuntia kestäviä. Tarjolla on täydet tunnit, mutta osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella. 

Odotamme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran nimikesuojaus. Voit myös olla loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija (yli 120 osp). Tässä tehtävässä voimassa oleva B-ajokortti ja oma auto ovat pakolliset. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät pakolliset. 

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle mielekkään ja vastuullisen kesätyön kotihoidon tehtävissä. Hyvä työporukka ja monipuoliset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Kohteessa on hyvä esihenkilöiden tuki, ja apua saa aina pyytäessä. Saat kattavan perehdytyksen sijaisuuden alussa. Kilometrit korvataan verottajan suosituksen mukaan. 

Työllistyisit tähän tehtävään meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä 15-17 e/h haarukalla, riippuen kokemuksesta (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus