Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme nyt asiakkaallemme  lääkeluvallista lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa (120 osp vähintään suoritettu) kesätyöhön kotihoitoon Tampereelle. Kesätyö olisi ajalla kesä-elokuu 2023. Tarvetta on 5.6.-13.8.2023 välille, mutta työskentelyjaksossa on joustoa. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Palkkaus valmistuneille Valviran nimikesuojatulle hoitajille 16,50e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).  

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Asiakkaat ovat pääasiassa ikääntyneitä, mutta myös nuorempia esimerkiksi päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiviä. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti yksin. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ma-su. Aamuvuorot ovat klo 7.00-14.30 ja iltavuorot klo 14.30-22.00. 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä nimikesuojalla tai 2/3 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat (LOVe: LOP, PKV ja KIPU1) sekä ajokortti. Sinulla tulisi olla oma auto käytettävissä työhön, jolloin sinulle korvataan kilometrit tes-mukaisesti. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Sinulla tulee myös olla aiempaa kokemusta Hilkka-potilastietojärjestelmän käytöstä. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle. Palkkaus valmistuneille Valviran nimikesuojatuille hoitajille 16,50e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus