Lähihoitajan KESÄTYÖ kotihoidossa, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.5.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme nyt asiakkaallemme  lääkeluvallista lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa (120 osp vähintään suoritettu) kesätyöhön kotihoitoon Tampereelle. Voit itse toivoa sinulle mieluisinta aluetta: Kaleva, Kissanmaa, Viinikka tai Härmälä. Kesätyö olisi ajalla toukokuu-syyskuu 2022. Aloitus sopimuksen mukaan joustavasti. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,50€/h ja opiskelijoille 16,00€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).  

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Asiakkaat ovat pääasiassa ikääntyneitä, mutta myös nuorempia esimerkiksi päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiviä. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti yksin. Työ on 2-vuorotyötä. Aamuvuorot ovat klo 7.00-14.30 ja iltavuorot klo 14.30-22.00. 

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle. Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,50€/h ja opiskelijoille 16,00€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).  

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai 2/3 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Sinulla olisi hyvä olla käytössäsi oma auto tai pyörä.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Laitathan kyselyt tehtävästä viestillä, kiitos! 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus