Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa, Sysmä

Kokoaikainen

Sysmä

Haku päättyy 4.6.2023

Hei sinä, hoitoalan ammattilainen! Onko sinulla vielä hakusessa kiinnostava kesätyö? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Sysmään useampia lähihoitajia kesätöihin kotihoidon tehtävien pariin! Kesätyön aloitus ja lopetus ovat joustavia ja tarkat kesäsijaisuuden ajat voidaan sopia jokaisen kanssa erikseen, mutta halukkaille töitä on tarjolla alkaen heti ja jatkuen syyskuun 2023 loppuun saakka. 
Kesätyön palkkaus on opiskelijoille 16,00e/h ja valmistuneille 17,00e/h.

Työn kuvaus: 

Haemme useampaa lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelijaa kotihoidon tehtäviin Sysmään kesäksi 2023!

Työ on 2-vuorotyötä (aamut ja illat) koko viikon akselilla ma-su. Tarjolla on täydet työtunnit, mutta myös osa-aikainen työskentelymalli voi olla mahdollinen, jos se sopisi sinulle paremmin. Asiakkaiden luokse liikutaan pääasiassa autolla, joten sinulta tulisi löytyä B-ajokortti ja oma auto. Hätätapauksissa työkohteesta on mahdollisuus saada auto tai pyörä käyttöön, mutta pääosin sinun tulisi pystyä kulkemaan työssä omalla autolla. Työssä tapahtuvista ajoista maksetaan omaa autoa käyttäessäsi aina kilometrikorvaukset palkan yhteydessä.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa perushoidolliset työtehtävät, lääkehoito sekä yleinen arjen askareissa auttelu kotihoidon piirin asiakkaiden kanssa. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä, joten aiempi kokemus ikäihmisten hoivasta katsotaan eduksesi!

Toivomme: 

Sinun tulisi olla joko jo valmistunut lähihoitaja Valviran nimikesuojauksella tai loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 op), joka osaa toimia itsenäisesti työssään. Koska työssä liikutaan autolla, tulee sinulla olla B-ajokortti ja oma auto käytössä. Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat ovat toivottavat, mutta tarpeen vaatiessa voit suorittaa ne myös työkohteessa työn aloituksen ja perehtymisen yhteydessä. Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Tarjoamme: 

Työllistyt kotihoidon kesäsijaisuuteen MediPowerin kautta. Tehtävän palkkaus on opiskelijoille 16,00e/h ja valmistuneille 17,00e/h. Peruspalkkaan tulee päälle 9% lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät. Tämän lisäksi saat MediPowerilta auttavaisen ja asiantuntevan HR-tiimimme tuen! Maksamme sinulle palkan 2 viikon välein joka toinen perjantai ja saat meihin aina helposti yhteyden vaikka WhatsAppin avulla! 

Huom! Jos asut kauempana ja tarvitsisit majoitusta, niin asiakasyrityksellämme on Sysmässä asunto, jossa voi majoittua muutamia öitä kerrallaan. Kyseessä on kerrostalossa oleva soluasunto, joka sijaitsee aivan Sysmän sote-keskuksen vieressä.

Hakeminen: 

Voit hakea tehtävään täyttämällä erittäin nopean pikahakulomakkeemme, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja täytämme tehtävän paikat heti sopivien hoitajien löydyttyä!

Lisätiedot: 

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus