Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa Seinäjoella

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 16.4.2023

Lähihoitaja! Kaipaatko kesältä muutakin kuin upeaa rusketusta ja helteitä? Miltä kuulostaisi kesäsijaisuus kotihoidon parissa? 

Etsimme nyt lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita kesäsijaisuuteen Seinäjoelle! Kesäsijaisuus on 1.5.-31.8.2023 ajalle.

Työnkuvaus:

Asiakaskohteet sijaitsevat Seinäjoen alueella. Kotihoidossa työnkuva on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Tavoitteemme on tukea asiakkaan toimintakykyä sekä elämänhallintaa. Työskentely on monipuolista ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa aamu- ja iltatoimissa sekä arjessa avustaminen, hygienian hoito sekä lääkehoitoa.

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet tunnit! Voit myös halutessasi työskennellä osa-aikaisena, esimerkiksi 60 % tai 80 % työajalla. 

Odotamme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran nimikesuojaus. Voit myös olla loppuvaiheen opiskelija (yli 120 osp). Tässä tehtävässä voimassa oleva B-ajokortti ja lääkeluvat ovat pakolliset.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle mielekkään ja vastuullisen kesätyön kotihoidon tehtävissä. Hyvä työporukka ja monipuoliset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Kohteessa on hyvä esihenkilöiden tuki, ja apua saa aina pyytäessä. Saat kattavan perehdytyksen sijaisuuden alussa. 

Työllistyisit tähän tehtävään meidän MediPowerin kautta. Voit esittää tuntipalkkatoiveesi hakemuksessa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus