Lähihoitajan KESÄTYÖ kotihoidossa, Rovaniemi

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 5.2.2023

Miltä kuulostaisi kesätyö kotihoidon parissa? Haemme nyt lääkeluvallista lähihoitajaa tai loppuvaiheen opiskelijaa kesätyöhön Rovaniemelle kotihoitoon ajalle 29.5.2023-3.9.2023. Kotihoito tapahtuu palveluasunnoissa. 

Palkkaus valmistuneille lähihoitajille 17,00e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa oman kodin turvallisessa ympäristössä, jossa apu on aina saatavilla tarvittaessa. Palvelutalossa on yhteensä 36 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä ja loput kaksioita. Asunnot ovat varustettu turvapuhelimilla ja ovat inva-mitoitettuja. Asukkaat saavat hoito-ja palvelusuunnitelman mukaiset kotihoitopalvelut asiakasorganisaatiostamme. 

Kotihoito pohjautuu hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jota tarkistetaan tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa. Kotihoito voi olla joko tilapäistä tai jatkuvaa. Lähihoitajana työtehtäviisi kuuluu mm. perus- ja lääkehoito sekä ruokailussa ja kylvetyksessä avustaminen. Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Myös osa-aikaisuus (esim. 85 %) on mahdollista. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. Voimassa olevat lääkeluvat ovat kotihoidon työssä pakolliset, sillä työtä tehdään yksin. Sinulta tulee löytyä myös ajantasainen rokotussuoja. Aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Toivomme sinulta kykyä toimia omahoitajana sekä ottaa lääkevastuuta. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja osaamista työskennellä kuntouttavalla työotteella.

Tarjoamme:

Työllistyt MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi. Palkanmaksu on 2 viikon välein, ja HR-tiimimme on tarvittaessa tukenasi vuoden jokaisena päivänä. Palkkaus valmistuneille lähihoitajille 17,00e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta. Käytössä on lyhyt ja näppärä pikahaku! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Vilma, Aleksandra, Mari, Sanni, Miia, Ellen ja Laura.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus