Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa Nokialla

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 31.3.2023

Lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö kotihoidon parissa? Etsimme nyt lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita kesäsijaisuuteen Nokialle!

Kesäsijaisuus on 29.5.-30.7.2023 ajalle ja jatkoa on mahdollisesti tarjolla elokuuhun asti!

Työnkuvaus:

Asiakaskohteet sijaitsevat Nokian alueella. Kotihoidossa työnkuva on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Tavoitteemme on tukea asiakkaan toimintakykyä sekä elämänhallintaa. Työskentely on monipuolista ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. 

Työtehtäviin kuuluu muun muassa aamu- ja iltatoimissa sekä arjessa avustaminen, hygienian hoito sekä lääkehoitoa. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet tunnit! Voit myös halutessasi työskennellä osa-aikaisena. 

Odotamme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran nimikesuojaus. Voit myös olla sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vähintään 60 osaamis- tai opintopistettä sekä lääkehoidon opinnot suoritettuna. 

Tässä tehtävässä voimassa oleva b-ajokortti ja lääkeluvat ovat pakolliset LOVe LOP, PKV ja KIPU (näytöt tulee olla tehtyinä eli dosetteihin jaon näyttö + insuliinipisto näyttö). Jos joku osio lääkeluvista puuttuu, niin se on mahdollista suorittaa kohteessa. Auton saa tarvittaessa käyttöön yksiköstä. 

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle mielekkään ja vastuullisen kesätyön kotihoidon tehtävissä. Hyvä työporukka ja monipuoliset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Kohteessa on hyvä esihenkilöiden tuki, ja apua saa aina pyytäessä. Saat kattavan perehdytyksen sijaisuuden alussa. 

Työllistyisit tähän tehtävään meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä 17 €/h (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus