Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa, Lappeenranta

Osa-aikainen

Lappeenranta

Haku päättyy 29.5.2022

Näyttääkö kalenterisi kesän ajalta aivan tyhjältä, mutta kaipaisit sinne kuitenkin jotain täytettä? Miltäs kuulostaisi 16,00€ tuntipalkka vaihtelevassa ja itsenäisessä työssä? Lue ilmoitus loppuun ja saatatkin löytää itsesi uudesta kesätyöstä! 

Työn kuvaus: 

Haemme lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa kesäsijaisuuteen kotihoidon tehtäviin Lappeenrantaan! Kyseessä on joustava sijaisuus, jonka aloitus olisi suunnilleen kesäkuussa ja kesto aina elokuun loppuun saakka. Saat itse määrittää, että haluatko tehdä töitä osa-aikaisena vai keikkalaisena! Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Asiakkaiden luokse liikutaan autolla, joten oma auto on pakollinen. Saat kuitenkin aina korvauksen työpäivän aikana ajetuista kilometreistä. Asiakkaat ovat ikäihmisiä ja muistisairaita, jotka tarvitsevat tukea arjen asioissa. Työnkuvaan kuuluu myös lääkehoitoa. Työ on siis liikkuvaa ja vaatii tekijältä itseohjautuvuutta ja omatoimisuutta. 

Toivomme: 

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulisi olla joko jo valmistunut lähihoitaja Valviran nimikelaillistuksella tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, joka osaa jo toimia itsenäisesti työssään. Koska työssä liikutaan autolla, tulee sinulla olla ajokortti ja oma auto käytössä. Lääkeluvat ovat pakolliset (LOVe LOP, PKV, GER 1&2, KIPU 1&2), mutta tarpeen vaatiessa voit suorittaa ne myös työn aloituksen yhteydessä. Sinulla tulee olla myös tartuntatautilain mukainen rokotussuoja koronavirusta vastaan. Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle. 

Tarjoamme: 

Tehtävän palkkaus on 16,00€/h (+9% lomakorvaus ja TES-kohtaiset lisät) ja tämän lisäksi saat asiantuntevan HR-tiimimme tuen! Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta, joten olemme apunasi ja tukenasi koko työsuhteesi ajan. Maksamme sinulle palkan 2 viikon välein ja saat meihin helposti yhteyden vaikka WhatsAppin avulla! 

Hakeminen: 

Voit hakea tehtävään täyttämällä erittäin nopean pikahakulomakkeemme, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti! 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus