Lähihoitajan kesätyö kotihoidossa, Kotka

Osa-aikainen

Kotka

Haku päättyy 4.6.2023

Olisiko kesän ajalle kiikarissa joustava sijaisuus liikkuvan työn parissa, jossa pääset kuitenkin samalla nauttimaan kesän lämpöisistä ilmoista ja valoisista illoista? Mikäli tämä kuulostaa hyvältä, jatkahan lukemista! 

Etsimme lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa kesän ajalle joustavaan sijaisuuteen kotihoidon tehtävien pariin kauniiseen Kotkaan! Sijaisuus voi alkaa vaikka heti ja kesto on sovittavissa, mutta ainakin 2kk ajalle olisi töitä tarjolla. 

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Tässä itsenäisessä työssä mikään päivä ei ole samanlainen! Pääset liikkumaan asiakkaiden luokse ja matkat voit taittaa myös halutessasi vaikka pyörällä tai kävellen, joten saat samalla nauttia kauniista kesäisestä Kotkasta. Ajokortti ei ole siis tässä kotihoidon tehtävässä pakollinen. Työ on 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta vuoroihin saa vahvasti vaikuttaa ja joustoa riittää! Tarjolla on alustavasti täydet tunnit, mutta voit halutessasi tehdä hommia myös osa-aikaisena. Kohteessa on käytössä DomaCaren toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöön saat tarvittaessa perehdytyksen. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden avustaminen arjen asioissa heidän omissa kodeissaan sekä lääkehoidon toteuttaminen. 

Tehtävän vaatimukset: 

Tehtävään valitun tekijän tulee olla joko valmistunut, Valviran nimikesuojaama lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija, jolla on lääkehoidon osuus koulussa jo suoritettuna. Tehtävä vaatii myös lääkeluvat (LOVe MiniLop ja PKV), mutta tarvittaessa voit myös suorittaa ne työn aloituksen yhteydessä. Ajokortti tai oma auto ei ole tässä työssä pakolliset, sillä matkat voi kulkea myös esim. pyörällä. Sinun tulisi kuitenkin kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole ehdotonta – tärkeintä on, että olet valmis oppimaan! 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, joten saat heti avuksesi meidän osaavan ja ystävällisen HR-tiimin tuen! Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Tehtävän palkkaus on valmistuneelle lähihoitajalle 16,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorolisät – opiskelijalle palkkaus on kokemuksen mukaan hieman alempi. Maksamme sinulle palkan tekemästäsi työstä 2 viikon välein, joten palkkakuittia ei tarvitse pitkään odotella. 

Hakeminen: 

Mikäli tämä kuulostaa tehtävältä, jossa voisit nähdä itsesi lähitulevaisuudessa, älä epäröi jättää meille hakemusta! Hakemuksessa voit vain lyhyesti kertoa hieman itsestäsi ja omasta kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia arkisin työaikojemme puitteissa ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus