Lähihoitajan KESÄTYÖ kotihoidossa, Hyvinkää

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 2.4.2023

Lähihoitaja! Etsitkö kesäksi 2023 työtä, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä kotihoidon parissa? Jos vastauksesi on kyllä, niin vilkaisehan alla oleva ilmoitus!

Etsimme nyt kesäsijaisuuteen kahta lääkeluvallista lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa asiakaskohteeseemme Hyvinkäälle yksityisen kotihoidon pariin. Sijaisuus olisi ajalla 1.6.2023-1.9.2023 ja tarjolla on täydet tunnit. Vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkiaamuihin, mutta myös iltavuoroja sekä viikonloppuvuoroja on mahdollisuus tehdä.

Työn kuvaus: 

Asiakaskohteemme on Hyvinkäällä sijaitseva yksityinen kotihoito. Kohteessa toimitaan ihmisläheisesti, asiakaslähtöisesti ja kiireettömästi. Periaatteita ovat yksilöllisyys sekä hyvinvoinnin edistäminen.

Lähihoitajana työtehtäviisi kuuluu mm. aamu- ja iltatoimissa sekä arjessa avustaminen, hygienian hoito, kauppa- ja asiointiapu, virkistyskäynnit, ulkoilu, ruuanlaitto, kodinhoidolliset työt (ei suursiivouksia), pienet toimenpiteet (ompeleet, hakasten poisto, haavahoito) sekä lääkehoito. Plussaa on, jos pystyy ottaa verinäytteitä ja tehdä korvahuuhteluita. Käyntejä on aamuvuorossa 4-7 ja kohde suosii pitkiä käyntejä. Käynneillä pääsee myös hyödyntämään omia vahvuuksiaan. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran nimikesuojaus. Voit myös olla opintojen loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (2/3 opinnoista suoritettu). Tässä tehtävässä voimassa olevat lääkeluvat ovat pakolliset (teoria, laskut, mielellään myös PKV). B-ajokortti on välttämätön ja oma auto toivottava. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa. 

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle mielekkään ja vastuullisen työn kotihoidon tehtävissä. Hyvä työporukka ja monipuoliset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Kohteessa on hyvä esihenkilöiden tuki, ja apua saa aina pyytäessä. 

Työllistyisit tähän tehtävään meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä 17 €/h (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen nettisivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa hakemuksen minulle vaikkapa sähköpostilla. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus