Lähihoitajan KESÄTYÖ (kehitysvammaiset)

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme Helsingin Pohjois-Haagassa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme lähihoitajaa 3 kuukauden kesäsijaisuuteen (kesä-, heinä- ja elokuulle). Kohde on 10-paikkainen autetun ja tuetun asumisen asumispalveluyksikkö. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,00€/h (+9% lomakorvaus päälle jonka kanssa toteutuva tuntipalkka on 17,44€/h, ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohteemme tarjoaa kymmenelle eri tavoin vammaiselle nuorelle aikuiselle ympärivuorokautista palveluasumista. Kohde haluaa tarjota asiakkailleen pysyvää ja yksilöllistä asumista. Tilat ovat suunniteltu erityisryhmiä ajatellen ja ne ovat S-Asunnot Oy:n rakennuttamat. Ensimmäisessä kerroksessa asukkaita on seitsemän, ja asumismuotona on autettu asuminen. Toisessa kerroksessa asumismuotona on tuettu asuminen ja asukkaita on kolme. Kaikki asukkaat ovat kiinteistön omistajan kanssa suorassa vuokrasuhteessa. Jokaisella asukkaalla on oma huone sekä kylpyhuone. Neljällä asukkaalla on minikeittiö asunnossaan. Yhteisiä tiloja on olohuone, keittiö ja piha.

Lähihoitajana pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja käyttämään osaamistasi sekä ohjauksellisemman työn, että perushoidollisempien tehtävien parissa. Työ on 3-vuorotyötä. Kohteessa työskentelee kahdeksan ohjaajaa.

Toivomme:

Sinun tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Tässä tehtävässä edellytämme myös lääkelupia (LOVe, LOP ja PKV), hygieniapassia ja EA-kurssia. Mikäli lääkelupasi ovat menneet vanhaksi, niin sinun on mahdollista tenttiä ne työaikana asiakaskohteessamme. Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulisi olla hyvä suomen kielen taito sekä tuntemusta kehitysvamma-alan työstä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla helposti kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,00€/h (+9% lomakorvaus päälle jonka kanssa toteutuva tuntipalkka on 17,44€/h, ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus