Lähihoitajan kesätyö, Kangasniemi

Kokoaikainen

Kangasniemi

Haku päättyy 11.6.2023

Lähihoitaja – Onko sinulla vielä haussa innostava KESÄTYÖ? Haluaisitko päästä työskentelemään ohjaajan työtehtäviin vammautuneiden asumisyksikköön? Haemme nyt asiakasorganisaatiollemme Kangasniemelle lähihoitajaa kesäsijaisuuteen alkaen heti -31.8.2023 saakka. Haemme ensisijaisesti lähihoitajaa, mutta voit olla myös loppuvaiheen opiskelijat. Työn aloituksen päivämäärä on neuvoteltavissa, mutta toivomme pystyväsi aloittamaan mahdollisimman pian. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Haemme työntekijää vammautuneiden asumisyksikköön, joka toimii tällä hetkellä kotina 15:lle asukkaalle. Kohteessa jokaisella asukkaalla on omat huoneet, joissa he elävät oman näköistä arkea. Tilat ovat esteettömiä, joissa on mukava viettää asukkaiden kanssa yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin. Asumisyksikössä on pyritty säilyttämään asukkaiden elämänlaatu ja -sisältö samanlaisena kuin ennen heidän muuttoaan asumisyksikköön. Suuressa osassa on myös aktiivinen yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa. 

Tässä kohteessa pääset tekemään ohjaajan työtehtäviä lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin! Töitä tehdään vuorotyönä ja tarjolla on täydet työtunnit kesän ajalle. Pyrimme huomioimaan kuitenkin toiveesi vuorotyön suhteen sekä mahdollisen halukkuutesi pelkästään keikkatyöskentelyyn. 

Toivomme:

Toivomme olevasi lähihoitaja, jolla on Valviran nimikesuoja. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan (120 osp). Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme myös lääkelupien voimassaoloa (LOP, PKV, Kipu 1, GER 1 + 2).

Tarjoamme:

Tämä työpaikka tarjoaa sinulle turvallisen ja mielekkään työn. Yksikkö on kotoisa ja se sijaitsee kauniin ympäristön keskellä palveluiden ympäröimänä. Kohteessa sinut perehdytetään ennen työn aloitusta, niin työyksikköön, kuin myös asiakaskuntaan sekä työtiimiin. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Palkkaus valmistuneelle lähihoitajalle 16,00e/h (+ tes-vuorolisät ja 9% lomakorvaus).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin, ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätiedot:

HR-trainee Jenna Kärki

p. 040 547 5307

jenna.karki@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus