Lähihoitajan kesätyö ja keikkatyö, Oulainen

Kokoaikainen

Oulainen

Haku päättyy 11.6.2023

Kiinnostaisiko sijaisuus kesäisen auringon alla Oulaisissa? Etsimme lähihoitajaa n. 1-3kk sijaisuuteen kesä-elokuulle kokoaikaiseen määräaikaiseen sijaisuuteen. Työn aloituksessa on joustoa ja saat myös vahvasti vaikuttaa omiin työvuoroihisi! Jatka lukemista, jos kutittelimme mielenkiintoasi. 

Huom: Myös keikkatyöstä kiinnostuneet ehdokkaat otetaan huomioon haussa! Jos sinulle siis sopisi paremmin osa-aikainen, tarvittaessa töihin kutsuttavan keikkalaisen työskentelymalli, niin kerro tästä hakemuksessasi!

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Kohde on 50-paikkainen asumispalvelukeskus, jossa on sekä ikääntyneitä, vammaisia että sotainvalideja. Voit itse päättää, minne osastolle näistä haluaisit työllistyä. Kohteessa tarjotaan toimintakykyä tukevaa hoitoa ja työtehtäviisi kuuluukin mm. hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä lääkehoito ja erilaisten mittausten tekeminen. Näiden lisäksi seuraat asiakkaan terveydentilaa ja toteutat hoitomääräyksiä. Myös asiakkaiden ohjaus ja monitasoinen yhteistyö sidosryhmien kanssa kuuluu toimenkuvaasi. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla, mutta saat itse suunnitella omat työvuorosi ja vuorotoiveet pyritään lähtökohtaisesti toteuttamaan. Myös keikkatyömallinen työskentely on mahdollista.

Edellytämme: 

Sinun tulisi olla Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat (yli 120 osp.) ja lääkeluvattomat otetaan haussa huomioon. Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa hoidollista tai ohjauksellista työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Eniten kuitenkin merkitsee aito kiinnostus työtä kohtaan ja vuorovaikutustaitosi. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, joten saat heti avuksesi meidän ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän tiimin. Palkkaus sijaisuuteen on opiskelijoille 15,00e/h ja valmistuneille kokemuksesi mukaan 16,00-17,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Maksamme palkan 2 viikon välein, joten et joudu odottelemaan palkkakuittiasi. Saat tehtävään palkallisen perehdytyksen, joka pitää sisällään yleisen ja hoito-osaston perehdytyksen sekä 3 erillisitä perehdytyspäivää esihenkilön kanssa.

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi ja osaamisestasi niin olemme sinuun yhteydessä haastattelun tiimoilta. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä työaikojemme puitteissa. Haastattelut pidetään etänä pikaisellakin aikataululla. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus