Lähihoitajan KESÄTYÖ, ikäihmisten kotoisa yksikkö

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko tukea ikäihmisten arkea kodinomaisessa ympäristössä? Miltä kuulostaisi terassikahvit asumisyksikön vehreällä takapihalla, yhteiset ruokailut tupakeittiössä ja lämminhenkinen yhdessäolo?

Haemme nyt Järvenpään pientaloalueella sijaitsevaan ikäihmisten hoivakoitiin lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa 2-4kk pituiseen kesäsijaisuuteen. Kesätöitä on tarjolla ajalle 1.5.-31.8.2022, mutta myös lyhyempi sijaisuus on mahdollinen. Kesätyön jälkeen on mahdollista keskustella myös jatkosta ja jopa vakituisesta työsuhteesta! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Kohde on pienehkö asumisyksikkö, joka tarjoaa lämminhenkiset ja kotoisat tilat 15 asiakkaalleen. Asiakaskunta koostuu ikäihmisistä, jotka kaipaavat arkitukea ja toimintakyvyn ylläpitoa. Hoivakodin tilat ovat yhteisölliset ja persoonalliset. Hoiva-arjessa päästään nauttimaan myös suojaisan takapihan tarjoamista mahdollisuuksista ja huoneistot on sisustettu asiakkaiden omilla tavaroilla. 

Kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu laaja-alaisesti perushoivan tehtävät sekä asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen. Hoitotyyliä sekä avun määrää sopeutetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö. 

Toivomme:

Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista ajantasaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Kesäsijaisuuteen työllistytään MediPowerin kautta ja palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Tuntipalkkaus on neuvoteltavissa. Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Paikka täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus