Lähihoitajan KESÄTYÖ (ikäihmiset), Rovaniemi

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 29.5.2022

Miltä kuulostaisi kesä toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa aikaa jää myös kohtaamiselle ja yhteisille hetkille? Haemme nyt lähihoitajaa 1-4kk kesäsijaisuuteen Rovaniemelle. Kyseessä on 26 paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen ryhmäkotiasumisen yksikkö, jossa eletään oman näköistä ja virikkeellistä elämää. Ehkä juuri sinä viihtyisit tässä yksikössä kesäajan ja mahdollisesti jopa pidempään! Kesäsijaisuuden jälkeen sinun on mahdollista jatkaa jopa vakituisessa työsuhteessa. Voit itse esittää toiveen sijaisuuden pituudesta. Toivomme kuitenkin, että voisit työskennellä vähintään 1kk ajan.

Työnkuvaus:

Kohteen asukaskunta koostuu ikääntyneistä muistisairaista ja asukaspaikkoja on yhteensä 26. Pääset siis nopeasti tutuksi asukaskuntaa ja rutiineihin. Yksikön tilat tukevat optimaalista hoitotyötä ja kohde sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa, joista voitkin arkityössäsi nauttia. 

Lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. 

Hakijalta edellytämme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 90 osp. opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Sinulta tulee löytyä myös ajantasainen rokotussuoja. Aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Jos sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, niin se on eduksi työnhaussa mutta lääkeluvat voi suorittaa myös kohteessa työnaloituksen yhteydessä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Käytössä on lyhyt ja napakka pikahaku mahdollisuus. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Vilma, Aleksandra, Sanni, Miia, Ellen ja Josefiina.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala 

p. 044 740 0024

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus