Lähihoitajan KESÄTYÖ (iäkkäät & vammaiset), Kerava

Kokoaikainen

Kerava

Haku päättyy 29.5.2022

Miltä kuulostaisi kesä toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa aikaa jää myös kohtaamiselle ja yhteisille hetkille? Haemme nyt lähihoitajaa kesäsijaisuuteen kesä-elokuun ajaksi Keravalle.  Kohde tarjoaa palveluasumista niin ikäihmisille, kuin myös liikuntavammaisille ja molemmille puolille etsitäänkin nyt apukäsiä kesäajaksi. Voit siis valita kumman asiakaskunnan parissa haluaisit työskennellä. Joustavuutta on myös kesäsijaisuuden aloituksessa ja lopetuksessa. Ehkä juuri sinä viihtyisit tässä hyvin kulkuyhteyksien äärellä sijaitsevassa yksikössä kesäajan – mahdollisesti jopa pidempään! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Keravan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, sijaitseva ikäihmsille sekä liikuntavammaisille palveluita tuottava säätiö. Se tarjoaa pitkäaikaista palveluasumista sekä itsenäisempää kevyen tuen asumista kodikkaassa ja vehreässä ympäristössä. Tässä kohteessa on huomioitu myös optimaalista hoitotyötä tukeva työympäristö, joka heijastuu positiivisesti sinun arkityöhösi. 

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu sijaisuudessa pääasiassa perushoidolliset tehtävät kuten hygieniassa ja ruokailussa avustaminen, viriketoiminnan toteuttaminen sekä yleinen asukkaiden parhaan mahdollisen arjen turvaaminen yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Myös lääkehoito kuuluu kesäsijaisen työnkuvaan, eli mikäli lääkelupia ei vielä ole, niin tulisi ne suorittaa ennen sijaisuuden aloitusta. Sijaisuuksien aikana työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit ja saatkin esittä toiveita tulevien vuorojesi suhteen. Kyseessä on 2-vuorotyö.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Sinulta tulee löytyä myös ajantasainen rokotussuoja. Aiempi työkokemus ikäihmisten tai liikuntavammaisten parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Jos sinulla on voimassaolevat lääkeluvat, niin se on mahtavaa ja eduksi työnhaussa.

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta ja tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan ja autammekin sinua aina, kun sinulle tulee jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan työstäsi. Palkka myös maksetaan sinulle tiheään tahtiin 2 viikon välein! Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle näppärän ja joustavan työmahdollisuuden, jossa pääset kehittämään itseäsi alan ammattilaisena. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin laitathan meille hakemuksen jo tänään sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 044 740 0024 kertoen itsestäsi. Halutessasi voit esittää palkkatoiveesi! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien hoitajien löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p.044 740 0024

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus