Lähihoitajan kesätyö Hyvinkäällä

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 4.6.2023

Hohoi, onko kesäkiikarissasi muutakin kuin hiekkarannat ja mökkireissut? Tuntuuko, että kaipaat kesälle hieman muutakin tekemistä kuin rantapallojen puhaltelua ja hyttysten hätistelyä? Onneksi satuit törmäämään juuri tähän ilmoitukseen, sillä voimme ratkaista tämän ongelman hyvinkin nopeasti! Etsimme nimittäin lähihoitajaa kokoaikaiseen sijaisuuteen kesä-heinäkuun ajalle Hyvinkäälle, Vantaanjoen varrelle kauniisiin maisemiin. 

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Kohde on Hyvinkäällä sijaitseva kuurojen ja kuurosokeiden ympärivuorokautinen palvelukeskus. Sijaisuus alkaisi kesäkuun alussa ja olisi hienoa, jos voisit tehdä töitä kokoaikaisena heinäkuun loppuun saakka. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työtehtäviin kuuluu mm. perushoitoa, lääkehuoltoa ja päivittäistoiminnoissa ohjaamista. Voit myös osallistua viittomankielen alkeiskursille kesäkuun aikana. Sijaisuus jakautuu kahdelle osastolle, joissa toisessa on itsenäisemmät palveluasumisen asukkaat ja toisessa hoiva-asukkaat, joista suurin osa on vuodekuntoisia. Hoiva-asukkaiden osastolla tehdään myös ajoittain saattohoitoa. Osa asukkaista on viittomankielisiä, mutta sinun ei tarvitse osata viittomia. Kohteessa on käytössä asiakastietojärjestelmänä DomaCare, jonka käyttöön saat tarvittaessa perehdytyksen. 

Tehtävän edellytykset: 

Sinun tulisi olla valmistunut, Valviran nimikesuojaama lähihoitaja, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat. Toivomme, että sinulla olisi jo jotain aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta reipas ja oppimishaluinen asenne kuitenkin ratkaisee! Tehtävä ei vaadi viittomankielen osaamista, mutta sen tunteminen katsotaan ehdottomasti eduksesi. Toivomme, että olet rohkea ja vuorovaikutustaitoinen alasi ammattilainen, jonka sydän sykkii hoitotyölle. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, joten saat heti avuksesi meidän osaavan ja ystävällisen HR-tiimin tuen! Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Tehtävän palkkaus on valmistuneelle lähihoitajalle 16,00-18,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorolisät – palkkaus perustuu aiempaan kokemukseesi vastaavista tehtävistä. Maksamme sinulle palkan tekemästäsi työstä 2 viikon välein, joten palkkakuittia ei tarvitse pitkään odotella. 

Hakeminen: 

Mikäli tämä kuulostaa tehtävältä, jossa voisit nähdä itsesi lähitulevaisuudessa, älä epäröi jättää meille hakemusta! Hakemuksessa voit vain lyhyesti kertoa hieman itsestäsi ja omasta kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia arkisin työaikojemme puitteissa ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus