Lähihoitajan KESÄTYÖ Huittisissa

Osa-aikainen

Huittinen

Haku päättyy 29.5.2022

Onko ihmisten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Motivoidutko toisten auttamisesta? Jos viihdyt rauhallisessa ympäristössä hyvien ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksien äärellä, niin tästä voit napata itsellesi mahtavan kesäsijaisuuden ainakin elokuun 2022 loppuun, sillä etsimme nyt lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa asiakkaallemme Huittisiin koko- tai osa-aikatyöhön alkaen mahdollisimman pian! 

Työnkuvaus: 

Yksikkö tarjoaa laadukasta, ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalveluja 19 vanhukselle, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, turvaa ja valvontaa. Yksikön asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilu on myös tärkeä osa arkea ja iso ja viihtyisä piha tarjoaa mahdollisuuden myös puutarhan hoitoon. Lähihoitajan tehtäviisi kuuluu perushoidon lisäksi myös arjen tukeminen, aktivointi ja omaisyhteistyö. Työ on sinun toiveittesi mukaan joko aamupainotteista tai 2-vuorotyötä. Saat myös itse valita, haluatko tehdä töitä kokoaikaisena vai osa-aikaisena. Vuoroissa on paljon joustoa ja saatkin itse vaikuttaa paljon omiin työaikoihisi. 

Tarjoamme:

Saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, joten saat esittää haastattelussa palkkatoiveesi! Yksikössä saat mukavan työporukan ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa jakaa työpäivät. Tämä työ tarjoaa tekijälleen vastuullisen toimenkuvan, mutta tarvittaessa tukea ja apua on kuitenkin tarjolla. Myös MediPowerin mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi on apunasi ja tukenasi koko työsuhteesi ajan ja saat meidät kiinni vaikka WhatsAppilla arkisin ja myös viikonloppuaamuisin.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan koulutusta ja Valviran laillistusta tai vastaavasti voit olla loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, jolla on jo 2/3 opinnoista suoritettuna. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä kuitenkin on reipas asenne työtä kohtaan. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa myös koronavirusta vastaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit täyttää myös näppärän ja nopean pikahaun, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Käymme hakemuksia läpi arkisin ja jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia, Ellen, Saara, Sanni ja Josefiina. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä 

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus