Lähihoitajan kesäsijaisuus, Orimattila

Osa-aikainen

Orimattila

Haku päättyy 26.5.2024

Lähihoitaja! Onko sinulla hakusessa mielenkiintoinen sijaisuus alkukesäksi? Haemme nyt lääkeluvallista lähihoitajaa Orimattilaan noin kuukauden sijaisuuteen, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Työnkuvaus:

Työkohde on kotihoitoa tarjoava hoivapalvelualan kohde Orimattilassa. Kotihoidossa ylläpidetään asiakkaan toimintakykyä ja tuetaan asiakkaiden oman näköistä elämää. Lähihoitajan työhön kuuluu pääasiassa aamu- ja iltatoimien suorittamista, arjessa avustamista, hygienian hoitoa sekä lääkehoitoa. 

Aloitus on joustava ja kesto on sovittavissa. Toivomme kuitenkin, että voit aloittaa toukokuun aikana ja olisit noin kuukauden ajan. Työ on 2-vuorotyötä ja tarjolla täydet tunnit.

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä! Lääkeluvat tulisi olla voimassa sekä B-ajokortti.

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa! Tässä tehtävässä työllistyt MediPowerin kirjoille. Työn aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolellisesti työhön.

Palkkaus on sijaisuudessa on 18e/h + 9% lomakorvaus ja vuorolisät.

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaun kautta! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 101560700

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus