Lähihoitajan kesäsijaisuus lasten tilapäishoidossa

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 11.6.2023

Etsimme nyt kahta lähihoitajaa lasten tilapäishoitoon asiakaskohteeseemme Nokialle kolmeksi viikoksi, ajalle 3.7.2023-23.7.2023 (viikot 27-29). Tarjolla on täydet tunnit ja mahdollisuus joko 2-vuorotyöhön tai yötyöhön.

Työnkuvaus:

Asiakaskohteemme sijaitsee Nokialla ja tarjoaa tilapäishoitoa kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Tilapäishoito on suunnattu asiakkaille, jotka vanhempien tai omaisten vapaiden takia tarvitsevat tilapäistä, lyhytaikaista hoitoa. 

Tärkeänä osana työtä on lapsen hyvinvoinnin edistäminen ja turvallisuuden takaaminen. Työ sisältää mm. perushoitotyötä, epilepsiaa sairastavien lasten hoitoa ja PEG-letkun käyttöä. Voit halutessasi tehdä joko 2-vuorotyötä tai yötyötä ja tarjolla on täydet tunnit.

Hakijalta edellytämme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja Valviran rekiseröinti. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta perushoitotyöstä, työskentelystä epilepsiaa sairastavien henkilöiden parista sekä PEG-letkun käytöstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme: 

Työllistyisit tähän tehtävään meidän MediPowerin kautta. MediPowerilla tarjoamme sinulle mm. nopean ja aina tarkan palkanmaksun sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Palkkaus valmistuneelle lähihoitajalle on kokemuksesta riippuen 16,00-17,00e /h (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

  Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin jätäthän meille helpon pikahakemuksen nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

  Lisätiedot:

  HR-koordinaattori Saara Hahl

  saara.hahl@medipower.fi

  Helppo haku

  MediPowerin Miia koneella

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus