Lähihoitajan KESÄSIJAISUUS, Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 29.5.2022

Oletko parhaimmillasi toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa pääset kohtaamaan ikäihmisiä? Nappaa itsellesi kesätyö viihtyisästä ja aktiivisesta ikäihmisten palveluasumisen yksiköstä! 

Haemme nyt Järvenpäässä sijaitsevaan ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa 2-4kk pituiseen kesäsijaisuuteen. Töitä on tarjolla ajalle 3.5.-31.8.2022, joten voitkin työskennellä koko pätkän tai ehdottaa lyhyempää sijaisuutta. Kesäsijaisuuden jälkeen voitkin jäädä kohteeseen halutessasi keikkatöihin tai jatkaa jopa vakituisessa työsuhteessa!  

Kohteen ja työn kuvaus:

Kohde on 26 paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisenyksikkö, jossa kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu perushoivan tehtävät sekä asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen. Tulet tukemaan asiakkaiden toimintakykyä arjen askareissa ja sopeutat hoivatyyliä sekä avun määrää asiakkaan tarpeen mukaan. 

Hoivakodin tilat ovat valoisat ja tilavat, ja sisällä on mahdollista liikkua apuvälineillä tai ilman. Kaunis sisäpiha, sekä hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat ulkoilun kauniilla ilmalla. Tässä kohteessa lähihoitajat saavat tukea sairaanhoitajilta. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö. 

Toivomme:

Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Kesäsijaisuuteen työllistytään MediPowerin kautta ja palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Tuntipalkkaus on neuvoteltavissa. Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Paikka täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus