Lähihoitajan keikkatyö, Kankaanpää

Osa-aikainen

Kankaanpää

Haku päättyy 21.8.2022

Tahdotko työskennellä esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohella satunnaisesti ja rakentaa työkalenterisi omien toiveiden mukaan? Nyt se on mahdollista! Etsimme Kankaanpään alueelle kuntoutuksesta ja liikuntavammaisten parissa työskentelystä kiinnostuneita lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön. 

Keikkatyövuoroja on tarjolla välittömästi ja MediPower maksaa kilpailukykyisen palkan keikkatyöstä 2 viikon välein. Voit jättää näppärän pikahaun ja haastattelut hoidamme etänä. Keikkatyöntekijänämme saat ilmoituksia alueen avoimista vuoroista, joihin voit halutessasi tarttua! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisiin työkohteisiin Kankaanpään alueella. Tällä hetkellä vuorotarjontaa on erityisesti kuntoutuksen ja liikuntavammaisten parissa. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat pääasiassa perushoidolliset tehtävät sekä asiakkaan arjen tuki. Työkohteissa työskennellään osana muuta työtiimiä, joka ohjaa työssä sekä perehdyttää sinut tehtäviin. Tarjolla on erityisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja. Saat itse täysin päättää vuorot, jotka otat vastaan! 

Tarjoamme:

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan. Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoiva- ja kuntoutusyksikköjen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia ammattiaan aktiivisella otteella harjoittavia hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Lähihoidon opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 120 osp. ja sairaanhoidon opiskelijoilla 60 osp.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän pikahakemuksemme jo tänään! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Aki, Aleksandra, Vilma, Miia, Ellen ja Josefiina.

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus