Lähihoitajan keikkatyö, Kankaanpää

Osa-aikainen

Kankaanpää

Haku päättyy 11.6.2023

Tahdotko työskennellä esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohella satunnaisesti ja rakentaa työkalenterisi omien toiveiden mukaan? Nyt se on mahdollista! Etsimme Kankaanpään alueelle kuntoutuksesta ja liikuntavammaisten parissa työskentelystä kiinnostuneita lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön. 

Keikkatyövuoroja on tarjolla välittömästi ja MediPower maksaa palkan keikkatyöstä 2 viikon välein. Voit jättää näppärän pikahaun ja haastattelut hoidamme etänä. Keikkatyöntekijänämme saat ilmoituksia alueen avoimista vuoroista, joihin voit halutessasi tarttua! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisiin työkohteisiin Kankaanpään alueella. Tällä hetkellä vuorotarjontaa on erityisesti kuntoutuksen ja liikuntavammaisten parissa. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat pääasiassa perushoidolliset tehtävät sekä asiakkaan arjen tuki. Työkohteissa työskennellään osana muuta työtiimiä, joka ohjaa työssä sekä perehdyttää sinut tehtäviin. Tarjolla on erityisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja. Saat itse täysin päättää vuorot, jotka otat vastaan! 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13–16 €/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta sekä oletko valmistunut vai opiskelija
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoiva- ja kuntoutusyksikköjen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia ammattiaan aktiivisella otteella harjoittavia hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Lähihoidon opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 120 osp. ja sairaanhoidon opiskelijoilla 60 op.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän pikahakemuksemme jo tänään! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Aki, Aleksandra, Vilma, Laura, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus