Lähihoitajan keikkatyö, Itä-Uusimaa

Osa-aikainen

Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo

Haku päättyy 28.7.2024

Lähihoitaja! Etsitkö uusia työmahdollisuuksia Itä-Uudenmaan alueelta? Haluatko työnantajan, joka maksaa palkan aina ajallaan ja oikein, on tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä ja kuuntelee toiveitasi työn suhteen? Me MediPowerilla olemme toimineet sosiaali- ja terveysalan pyörteissä jo vuodesta 2008, joten hommat sujuu jo kovaksikeitetyllä ammattitaidolla. 

Etsimme nyt lähihoitajia keikkatöihin 1.9.2024 alkaen ikäihmisten ja vammaisten asumispalveluihin, terveysasemien vastaanotoille, terveyskeskussairaaloihin sekä kotihoidon tehtävien pariin Itä-Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiimme!

Työnkuvaus:

Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat yksittäiset keikkavuorot, sekä työkohteet näppärän sovelluksemme kautta. Pääsääntöisesti tarjolla on aamu- ja iltavuoroja, mutta myös yövuoroihin haetaan toisinaan tekijöitä.

Työtehtäviin keikkavuoron aikana voi kuulua työkohteesta ja sen vaativuudesta riippuen hoidon tarpeen arviointia, hoidon toteutusta sekä seurantaa, lääkehoitoa, lääkkeenjakoa, injektioiden antoa, näytteenottoa ja ompeleiden poistoa sekä haavanhoitoa. Lisäksi hoitotoimenpiteiden ja tutkimusten tekeminen sekä kotiutukseen liittyvät toimenpiteet.
Saattohoidossa ja palliatiivisessa hoidossa lähihoitaja vastaa sen laadukkaasta totetutuksesta.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Työnkuva edellyttää:

  • Lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Kotihoidon työhön B-ajokortti
  • Lääkeluvat (LOVe, LOP & PKV)
  • Tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä! 

  • MediPowerin kautta tehdyissä keikkavuoroissa yksikkökohtaiset palkkatarjoukset asettuvat 15-18 e/h välille, riippuen kohteesta. Tähän lisäksi tulee työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät ja 9 % lomakorvaus.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.
  • MediPowerilla saat palkan aina 2 viikon välein, joten palkkakuittia ei tarvitse kauaa odotella!
  • Prosessit hoidamme nopeasti ja ammattitaidolla, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa jalat pöydälle ja antaa meidän hoitaa hommat!

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakeminen: 

Jätä meille pikahakemus näppärän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työtarjousten kanssa! Työnteon aloittaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta ja haastattelut järjestetään prosessin edetessä etänä. Hakemuksessa voit kertoa hieman itsestäsi ja aiemmasta kokemuksestasi. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 107396926

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus