Lähihoitajan keikkatöitä, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 1.10.2023

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimme Seinäjoen porukkaamme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin. 

Vuoroja on tällä hetkellä pääosin tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus keikkalaisille sekä myös pidemmille sijaisille on 17e/h (+ lomakorvaus 9% ja vuorolisät tulevat päälle).

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan lisäksi bonuksen! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon tehtäviin tai yksityisille ikäihmisille ja kehitysvammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja työkohteet näppärän sovelluksemme kautta. Tällä hetkellä vuoroja on enimmäkseen tarjolla kotihoidon parissa. Pääsääntöisesti vuoroja on tarjolla on aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan aina toisinaan tekijöitä.

Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito, lääkehoito, arjen askareissa auttelu sekä ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Keikkatyön lisäksi voit tehdä kohteisiin halutessasi myös esim. 1-3kk täysituntisia tai osa-aikaisia sijaisuuksia erinäisten työkohteiden tarpeista riippuen. 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoivapalveluiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia! Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitaja- tai sairaanhoitaja-opiskelija (väh. 120 osp suoritettuna lh-opinnoissa tai väh. 60 op suoritettuna sh-opinnoissa).

Kotihoidon tehtäviin sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat sekä B-ajokortti! Palvelukotien vuoroihin lääkeluvat eivät ole aina ehdoton edellytys. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Vuoroja on tällä hetkellä pääosin tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus keikkalaisille ja pidemmille sijaisille on 17e/h (+ lomakorvaus ja vuorolisät päälle). 
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät.
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia!
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen MediPowerin sivujen kautta jo tänään!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Sanni, Saara, Aleksandra, Miia, Jenna, Ellen, Mari ja Laura.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus