Lähihoitajan keikkatöitä, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 2.4.2023

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimme Seinäjoen porukkaamme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin.

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon tehtäviin, tai yksityisille ikäihmisille ja kehitysvammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot näppärän sovelluksemme kautta, sekä kohteet joissa työskennellä.

Vuoroja on tällä hetkellä pääosin tarjolla kotihoidon tehtävien parissa. Pääsääntöisesti tarjolla on aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan aina toisinaan tekijöitä.

Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito, lääkehoito ja ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Keikkatyön lisäksi voit tehdä kohteisiin halutessasi myös esim. 1-3kk sijaisuuksia erinäisten työkohteiden tarpeista riippuen. 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja sekä kotihoidon tehtäviin sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat sekä ajokortti! Palvelukotien vuoroihin lääkeluvat eivät ole ehdoton edellytys. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13–16 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita työn suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Sanni, Saara, Aleksandra, Miia, Ellen, Mari ja Laura.

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus