Lähihoitajan keikkatöitä, Sastamala

Osa-aikainen

Sastamala

Haku päättyy 1.10.2023

Oletko reipas lähihoitaja tai alan opiskelija etsimässä työtä, jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? Etsimme nyt Sastamalan alueelle lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin!

Vuorot tulevat tarjolle näppärän puhelinsovelluksemme kautta ja useissa vuoroissa 17,00e/h palkkatarjous! 

Työnkuvaus:

Keikkatyössä kohteet vaihtelevat asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Pääasiassa vuoroja on tarjolla ikäihmisille suunnatuissa palveluasumisyksiköissä. Keikkatyössä työvuorot joita haluat tehdä ovat täysin sinun päätettävissäsi! Pääasiassa tarjolla on aamu- ja iltavuoroja, mutta toisinaan myös öitä ja välivuoroja. Töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työt alkavat joustavasti sinun toiveesi mukaan, mutta vuoroja on tarjolla välittömästi! 

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluasumisyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys! 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus sovitaan haastattelussa, mutta sijoittuu kokemuksesi mukaan välille 14,00-17,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Tämän lisäksi sovelluksemme puolella on erillisiä, vielä tätä korkeampia palkkatarjouksia! Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä joustavasti, juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. MediPowerin HR-tiimin saat kiinni joka arkipäivä nopeasti ja näppärästi ja myös viikonloppuisin sinua auttaa MediPowerin oma päivystys! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut pidämme näppärästi etänä. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala 
miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus