Lähihoitajan keikkatöitä, Rautalampi

Osa-aikainen

Rautalampi

Haku päättyy 4.6.2023

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä jolla on merkitys? Haemme nyt MediPowerin Rautalammin seudun porukkaan uusia lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin!

MediPowerilla uudet keikkalaiset ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan aina 40e bonuksen!

Työnkuvaus:

Rautalammin alueella keikkavuoroja on tarjolla yksityisessä hoitokodissa. Hoitokodissa on 14 tehostetun palvelun hoitopaikkaa. Hoito on kodinomaista ja asuminen tapahtuu 1–2 hengen huoneissa. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös öitä), ja työnkuvaan kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu Rautalammin alueella 16–18 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi päälle tulee 9 prosentin lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, niin laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus