Lähihoitajan keikkatöitä Pohjois-Savon alueella

Osa-aikainen

Iisalmi

Haku päättyy 12.12.2021

Sote-alan ammattilainen Iisalmesta – Etsitkö keikkatöitä esimerkiksi opintojesi tai toisen työsi ohelle? Asiakaskohteissamme Pohjois-Savon alueella olisi nyt paikkoja auki muutamalle tarvittaessa töihin kutsuttavalle lähihoitajalle! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohteet ovat vammaisille ja ikääntyneille henkilöille suunnattuja palvelutaloja ja palveluasumisen yksiköitä, jossa on reilut parikymmentä asukasta. Kohteissa tarjotaan hoivaa ja tukea vammautuneille henkilöille sekä ikääntyneille, huomioiden heidän yksilölliset tarpeensa.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, virike- ja päivätoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniassa avustaminen ja siitä huolehtiminen, ruokailuissa avittaminen sekä lääkehoidon tehtävät.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija. Lisäksi aiempi työkokemus vammautuneiden henkilöiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on iloinen asenne ja halu oppia uutta. Apua saa aina omalta tiimiltä ja esimieheltä! 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan työmuodon kohteessa, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviisi. Huumorintajuiset työkaverisi sekä kohteen esimies ovat tukenasi koko sijaisuutesi ajan meidän MediPowerin HR-tiimin lisäksi.

Työllistyt meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. Tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi ja osaamisestasi meille vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä. Keikkatyövuoroja on nopeasti tarjolla!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus