Lähihoitajan keikkatöitä Pirkanmaalla

Osa-aikainen

Tampere, Nokia

Haku päättyy 17.12.2023

Me MediPowerilla tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella työaikasi juuri niin kuin haluat! Olit sitten opiskelija tai etsit työtä toisen työn ohella, voit tehdä töitä silloin kun sinulle sopii. Voit valita satunnaisia keikkoja tai rakentaa täysituntisen työkalenterin valiten itse jokaisen työvuorosi.

Etsimme nyt innostuneita ja itsenäisesti työskenteleviä lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita Pirkanmaan alueelle, erityisesti Tampereelle ja Nokialle. Liity joukkoomme ja nauti joustavasta ja mukautuvasta työmahdollisuudesta!

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan bonuksen! 

Työnkuvaus:

Tervetuloa MediPowerin tiimiin! Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa ja arvostetuissa hoivakohteissa Tampereen alueella ja sen kehyskunnissa. Voit valita juuri sinulle sopivat työkohteet. Pääasiassa vuoroja on tarjolla yksityisiin ikäihmisille ja liikunta- tai kehitysvammaisille suunnattuissa hoivakodeissa ja asumispalvelukeskuksissa. Tarjolla on myös jonkin verran kotihoidon vuoroja ikäihmisten parissa. 

Työtehtäviisi kuuluvat lähihoitajan perushoidolliset työt, ja voit valita aamu-, iltavuoroja, välivuoroja tai yövuoroja sen mukaan, mikä sinulle parhaiten sopii. Työvuorojen valinta onnistuu helposti mobiilisovelluksen avulla, ja sinulla on täysi vapaus valita ne vuorot, jotka haluat ottaa vastaan.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoitoalan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Lähihoidon opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoista. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Useista keikkavuoroista tarjolla korkeampia palkkauksia (esimerkiksi 17-18 e/h)
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti mielenkiintosi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Kerro meille kokemuksestasi ja esitä toiveesi liittyen työaikaan ja palkkaan.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mukavaan porukkaamme! MediPowerin ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Laura, Mari, Jenna ja Sanni, odottaa innolla pääsevänsä auttamaan sinua!

Me MediPowerilla arvostamme työntekijöitämme ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja itsenäisesti. Liity joukkoomme ja pääset nauttimaan monipuolisista ja mukautuvista työmahdollisuuksista!

Lisätiedot sähköpostilla:

Ilmoitusnumero: 69420748

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus