Lähihoitajan keikkatöitä Pietarsaaressa

Osa-aikainen

Pietarsaari

Haku päättyy 23.1.2022

Pietarsaaren lähihoitajat huomio! Kiinnostaisiko sinua joustava työskentelymalli? Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai vaihtoehtoisesti alan opiskelija? Haemme nyt MediPowerin Pietarsaaren porukkaan uusia iloisia lähihoitajia keikkatyön pariin! Voit olla jo kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä!

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Työnkuvaus:

Keikkatyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille sekä vammaisille suunnattuja hoiva- ja palveluasumisyksiköitä. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat työskentelykohteet, ja ottamaan juuri ne vuorot mitä haluat ottaa. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös yövuoroja), ja työnkuvaan kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät ja ohjaustyö kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Tarjoamme:

Haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni arkisin kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä – myös viikonloppuisin ja pyhinä päivystyksemme kautta.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla joko valmistunut lähihoitaja, joilloin sinulla tulee olla Valviran nimikelaillistus tai lähihoitajan tutkintoa suorittava opiskelija, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksesi jo tänään – hakemuksen jättäminen sivuillamme www.medipower.fi on todella nopeaa pikahakumme avulla, lisäät vain yhteystietosi. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara ja Sanni. 

Lisätietoja:

HR-Trainee Sanni Heikkilä

p. 040  195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus