Lähihoitajan keikkatöitä pääkaupunkiseudulla

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 8.10.2023

Haluaisitko päästä suunnittelemaan omat työaikasi ja nauttia työskentelystä joustavassa ympäristössä? Etsimme oma-aloitteisia ja työstään innostuneita lähihoitajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle sekä kehyskuntiin.

MediPower tarjoaa uusille työntekijöille bonuksen heidän ensimmäisestä keikkavuorostaan!

Työnkuvaus:

Meillä tarjoamme työmahdollisuuksia pääasiassa yksityisissä hoivakodeissa ja asumispalvelukeskuksissa, jotka on suunnattu ikäihmisille, liikunta- tai kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjolla on jonkin verran kotihoidon vuoroja ikäihmisten ja lasten parissa. Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua sekä kehyskuntia, ja sinulla on vapaus valita mieluisat kohteet, joissa haluat työskennellä.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa lähihoitajan perushoidolliset tehtävät, jotka vaihtelevat kohteen vaativuuden mukaan. Tarjolla on monipuolisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja sekä yövuoroja. Sinulla on täysi päätösvalta siitä, mitkä vuorot otat vastaan! Vuorot varataan vaivattomasti mobiilisovelluksen avulla.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoivayksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Lähihoidon opiskelijoilta tulee olla suoritettuna vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen (HYTE) opintokokonaisuus. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Ensimmäisen keikkavuoron bonus
  • Useista keikkavuoroista tarjolla korkeampia palkkauksia (esimerkiksi 17-18 e/h)
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Sinua tukee innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat helposti kiinni WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa kysymyksissäsi. Haastattelut järjestämme vaivattomasti etänä, joten voit aloittaa joustavat keikkatyöt kanssamme nopeasti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Hakemuksessasi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Aki, Aleksandra, Laura, Vilma, Miia, Mari ja Jenna!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus