Lähihoitajan keikkatöitä, Muurame

Osa-aikainen

Muurame

Haku päättyy 21.7.2024

Haemme nyt innokkaita lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita MediPowerin Muuramen tiimiin! Olit sitten jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja tärkeän työn parissa.

Etsimme niin kokeneita konkareita kuin uransa alkuvaiheessa olevia osaajia. Keikkatyö antaa sinulle vapauden valita itse ne vuorot, jotka sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten.

Tule mukaan osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä tiimiämme, ja pääset tekemään merkityksellistä työtä Keski-Suomen alueella. MediPowerilla arvostamme työntekijöidemme panosta ja tuemme sinua koko työsuhteesi ajan. Lähetä hakemuksesi jo tänään, ja aloita uusi seikkailu meidän kanssamme!

Keikkavuoroissa tällä hetkellä palkkatarjous 19,62 e/h (sis. 9 % lomakorvauksen) + vuorolisät!

Työnkuvaus:

Työkohde on ikäihmisten palveluasumisen yksikkö. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat työskentelykohteet helppokäyttöisen sovelluksemme kautta. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja koko viikon akselilla. Työnkuvaan kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Etsimme innokkaita ja sitoutuneita hoitajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä palveluyksiköiden arkea. Oletko valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (yli 120osp)? Tärkeintä meille on, että sinulla on intohimo hoitotyöhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Mikäli olet valmistunut lähihoitaja, tulee sinulta löytyä Valviran rekisteri. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys. Toivomme kuitenkin, että sinulla on hygieniapassi. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Osaan asiakaskohteisiin on sovittu korkeampia palkkauksia, esimerkiksi 17–18 e/h
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän
  • Ensimmäisen keikkavuoron bonus

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti mielenkiintosi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Kerro meille kokemuksestasi ja itsestäsi niin olemme sinuun yhteydessä! 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mukavaan porukkaamme! MediPowerin ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Laura, Jenna, Mari ja Sanni, odottaa innolla pääsevänsä työskentelemään kanssasi!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 82271347

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus