Lähihoitajan keikkatöitä Mäntsälässä

Osa-aikainen

Mäntsälä

Haku päättyy 26.6.2022

Haemme nyt MediPowerin Mäntsälän porukkaan uusia ahkeria lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyön pariin! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä työskentelemään joustavalla tavalla tärkeän työn parissa? Voit olla jo kokeneempi konkari tai aivan urasi alkuvaiheessa. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä!

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta 40€ bonuksen!

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palveluasumisyksiköihin. Meillä on useampia työkohteita, mutta juuri tällä hetkellä haemme keikkalaisia erityisesti yhteen Mäntsälässä sijaitsevaan palveluasumiskeskukseen, jossa asukkaina on sekä vammautuneita henkilöitä, että ikäihmisiä. Tarjolla on aamu- ja iltavuoroja (ja satunnaisesti öitä), ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito ja ohjaustyö.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Keikkatyö on oiva mahdollisuus työskennellä juuri omaan aikatauluun sopivalla tavalla. Saat itse täysin päättää vuorot, joita otat vastaan. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Keikkatyöntekijöille meillä on tarjolla myös vaihtuvia palkitsemiskampanjoita ja koko työkaaresi ajan työtäsi tukee innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä – myös viikonloppuisin ja pyhinä meidän päivystyksen kautta. 

Kurkkaa video MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Sanni, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen ja Josefiina.

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus