Lähihoitajan keikkatöitä, Loviisa & Lapinjärvi

Kokoaikainen

Lapinjärvi, Loviisa

Haku päättyy 29.5.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työtehtäväsi ovat monipuolisia ja työpäivät vaihtelevia? Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita (120osp vähintään suoritettu) keikkatyöhön kotihoidon pariin Loviisan ja Lapinjärven alueelle. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa. Kuntouttava työote on keskeissä osassa kotiin vietävien palveluiden parissa, jossa asiakkaiden omatoimisuutta pyritään tukemaan. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot keikkatyösovelluksemme kautta! Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu- tai iltavuoroja omien toiveidesi mukaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. 

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään ammatillisessa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, omien aikataulutoiveidesi mukaisesti. Keikkatyö kehittää ammattiosaamistasi sekä mahdollistaa uudenlaisia urapolkuja. Kotihoidon parissa pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin taustalla on aina muun hoitotiimin tuki, puhelinsoiton päässä. Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai 2/3 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus