Lähihoitajan keikkatöitä, Lohja

Osa-aikainen

Lohja

Haku päättyy 8.10.2023

Haluaisitko päästä suunnittelemaan työaikasi ja nauttia työskentelystä joustavassa ympäristössä? Etsimme oma-aloitteisia ja työstään innostuneita lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Lohjalle kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin.

MediPower tarjoaa uusille työntekijöille bonuksen heidän ensimmäisestä keikkavuorostaan!

Työnkuvaus:

Työkohde on Lohjalla sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. Kohde tarjoaa nuorille asukkailleen virikkeellistä tehostettua palveluasumista ja työnkuvasi onkin tässä kohteessa enemmän ohjauksellinen kuin hoidollinen. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on valmistunut vuonna 2021 syksyllä, joten puitteet työntekoon ovat erinomaiset. Vuoroja on koko viikon akselilla aamuisin ja iltaisin, mutta halutessasi voit kuitenkin esittää omia toiveitasi työaikojen suhteen. 

Toivomme:

Toivomme, että olet lähihoitaja tai alan opiskelija (vähintään 120 op suoritettu). Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen  sekä utelias ja ennakkoluuloton asenne työtä kohtaan. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Retkeily, ulkoilu, mökkeily ja muut ihanat aktiviteetit ovat suuri osa tätä työtä, joten työn lomassa pääset nauttimaan myös mitä mahtavimmista hetkistä luonnon helmassa tai vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia katsellen. Halutessasi saat keksiä ja ideoida kohteen asukkaille erilaisia aktiviteetteja.

Tässä kohteessa hoitajia koulutetaan jatkuvasti. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä koko työsuhteen ajan seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat. Hoitajamitoitus on tässä kohteessa kunnossa, työtä tehdään pääasiassa pareittain. 

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi päälle tulee 9 % lomakorvaus ja TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Ensimmäisestä keikkavuorosta 40e bonus!
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Tapauskohtaisesti työllistyt joko suoraan asiakasyrityksemme kirjoille, tai aloitat meidän MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko työsuhteesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus