Lähihoitajan keikkatöitä, Lahti

Osa-aikainen

Lahti

Haku päättyy 11.6.2023

Haemme nyt Lahteen ja lähiseuduille lääkeluvallisia lähihoitajia keikkatyön pariin! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija, joka tahtoo päästä työskentelemään joustavalla tavalla tärkeän työn parissa? Oletko jo suorittanut jotkin lääkelupatentit hyväksytysti? Mikäli kyllä, lue alta lisätiedot ja jätä meille helppo ja nopea pikahakemus jo tänään!

Työnkuvaus:

Meillä keikkatyökohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille suunnattuja palvelukoteja, joissa keikkarin tehtäviin kuuluu perushoivan tehtävät sekä asiakkaan arjen tukitoimet. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin sekä viikonloppuisin (toisinaan myös öitä). Pääsetkin vaikuttamaan omiin vuoroihisi, joten keikkatyötä voi hyvin tehdä jo opintojen aikana tai toisen työn ohella!  

Tarjoamme:

Keikkatyö vaatii työntekijältä sopeutumista sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Tästä syystä haluammekin antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14–16e/h haarukalle, riippuen siitä oletko valmistunut ja kertyneestä alan kokemuksesta. Lisäksi palkkaan tulee päälle 9% lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät. 

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja toimia työntekijän parhaana keikkatyökumppanina. Tästä syystä me haluamme saada joukkoomme uusia ammattilaisia, joille oman työn organisointi ja vapaus ovat se juttu. Voit olla valmistunut tai lähihoidon opiskelija, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Valmistuneilta lähihoitajilta vaaditaan Valviran nimikesuojaus ja opiskelijoilta vähintään 120 suoritettua osaamispistettä. Myös voimassa olevat lääkeluvat ovat tässä tehtävässä pakolliset, jotta lääkehoidon toteuttaminen onnistuu. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän nopean pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Sinun tarvitsee jättää vain yhteystietosi ja halutessasi voit lisäksi kertoa hieman itsestäsi sekä kokemuksestasi.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Mari, Jenna, Jenniina, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara, Sanni & Laura!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus