Lähihoitajan keikkatöitä Lahdessa

Osa-aikainen

Haku päättyy 26.6.2022

Haemme nyt Lahteen ja lähiseuduille uusia lähihoitajia keikkatyön pariin! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai alan opiskelija, joka tahtoo päästä työskentelemään joustavalla tavalla tärkeän työn parissa? Voit olla jo kokeneempi konkari tai vaikka urasi alkuvaiheessa oleva alan opiskelija. Keikkatyössä saat päättää vuorot, joita haluat tehdä!

Työnkuvaus:

Meillä keikkatyökohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille suunnattuja palvelukoteja, joissa keikkarin tehtäviin kuuluu perushoivan tehtävät sekä asiakkaan arjen tukitoimet. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin sekä viikonloppuisin (toisinaan myös öitä). Pääsetkin itse valitsemaan sinulle soveltuvat vuorot, joten keikkatyötä voi hyvin tehdä jo opintojen aikana tai toisen työn ohella!  

Tarjoamme:

Keikkatyö vaatii työntekijältä sopeutumista sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Tästä syystä haluammekin antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja toimia työntekijän parhaana keikkatyökumppanina. Tästä syystä me haluamme saada joukkoomme uusia ammattilaisia, joille oman työn organisointi ja vapaus ovat se juttu. Voit olla valmistunut tai lähihoidon opiskelija, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei edellytys työn saamiseksi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Josefiina, Saara, Sanni & Laura!

Lisätietoja:

HR-Trainee, Laura Tajas

p. 040 626 2839

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus