Lähihoitajan keikkatöitä kotihoidossa, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 26.6.2022

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella kotihoidon parissa? Nyt se on mahdollista! Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön.

Työtarjoukset tulevat näppärän puhelinsovelluksemme kautta ja vuoroista on mahdollista saada myös bonuksia!

Työnkuvaus:

Tulet työllistymään kotihoidon työtehtäviin Seinäjoella. Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan asiakkaat kiireettömästi ja sinulle jää hoitotyön lisäksi aikaa myös mukaviin keskusteluhetkiin asiakkaiden kanssa. Työtehtäviäsi ovat lääkejako, hygienia, ravitsemus, sekä asiakkaan voinnin ja turvallisuuden varmistaminen. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja sopimaan tulevasta käytettävyydestäsi joustavasti. Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu-, ilta- tai yövuoroja omien toiveidesi mukaisesti.

Tarjoamme: 

Haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme myös työtäsi, ja voitkin esittää meille halutessasi tuntipalkkatoiveesi. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Keikkatyöntekijöille meillä on tarjolla myös vaihtuvia palkitsemiskampanjoita ja koko työkaaresi ajan työtäsi tukee innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Hakijalta edellytämme:

Olet oma-aloitteinen, toimelias ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava lähihoitaja Valviran laillistuksella, joka suoriutuu itsenäisestä työskentelystä kentällä. Lääkeluvat sinulla on oltava voimassa ja ajokortti on tässä työssä välttämätön. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, auton saat käyttöösi asiakkaaltamme. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä, sekä DomaCaren käytön osaaminen ovat plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on tärkeintä. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus