Lähihoitajan keikkatöitä, Kotka

Osa-aikainen

Hamina, Kotka

Haku päättyy 21.4.2024

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimmekin oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyön pariin Kotkaan

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisen puolen kotihoidon työtehtäviin sekä vammaisten ja ikäihmisten palvelukoteihin. Pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot näppärän sovelluksemme kautta, sekä kohteet joissa työskennellä. Tarjolla on pääasiassa aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan aina toisinaan tekijöitä. Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito ja ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Kotihoidossa saat tarvittaessa auton käyttöösi asiakasyrityksestämme. Mikäli haluat käyttää omaa autoa, korvataan sinulle kilometrit.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä jokaisen apua tarvitsevan laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp). 

Meiltä löytyy keikkavuoroja myös lääkeluvattomille hoitajille. Kotihoidon työtehtävissä voimassa oleva B-ajokortti on välttämätön. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia ja vuoroja, joissa palkkaus on jopa 18-19 e/h + 9% lomakorvaus. 
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi. Käymme hakemuksia läpi arkisin työaikojen puitteissa. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala
p. 044 740 0024
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 57727720

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus