Lähihoitajan keikkatöitä Keravalla

Osa-aikainen

Kerava

Haku päättyy 23.1.2022

Haluaisitko päästä suunnittelemaan itse omat työaikasi? Tahdotko työskennellä esimerkiksi opintojen ohella tai satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista ja kaiken lisäksi helppoa! Haemme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelijoita keikkatyöhön Keravalle.

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palveluasumisyksiköihin. Meillä on Keravalla useampia työkohteita, mutta juuri tällä hetkellä haemme keikkalaisia erityisesti yhteen Keravalla sijaitsevaan palveluasumiskeskukseen, jossa asukkaina on kahdella eri puolella sekä neurologisesti vammautuneita henkilöitä, että ikäihmisiä. Tähän kohteeseen sinulle järjestetään erillinen palkallinen perehdytysvuoro ennen aktiivisemman keikkailun aloittamista. Tarjolla on aamu- ja iltavuoroja (ja satunnaisesti öitä), ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito ja ohjaustyö kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tarjoamme:

Keikkatyö on oiva mahdollisuus työskennellä juuri omaan aikatauluun sopivalla tavalla. Saat itse täysin päättää vuorot, joita otat vastaan. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Keikkatyöntekijöille meillä on tarjolla myös vaihtuvia palkitsemiskampanjoita ja koko työkaaresi ajan työtäsi tukee innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä – myös viikonloppuisin ja pyhinä meidän päivystyksen kautta. 

Kurkkaa video MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Sanni, Vilma, Aleksandra, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus