Lähihoitajan keikkatöitä Joensuussa

Osa-aikainen

Joensuu

Haku päättyy 16.10.2022

Joensuun alueen lähihoitajat huomio! Kiinnostaisiko sinua joustava työskentelymalli? Oletko jo valmistunut tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen opiskelija? Haemme nyt MediPowerin Joensuun porukkaan uusia aktiivisia lähihoitajia keikkatyön pariin! Voit olla jo kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä!

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Työnkuvaus:

Keikkatyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille sekä kehitys- ja liikuntavammaisille suunnattuja hoiva- ja palveluasumisyksiköitä. Kohteet sijaistsevat Joensuun alueella ja pääsetkin valitsemaan puhelinsovelluksemme kautta sinulle mieluisat työskentelykohteet sekä soveltuvat vuorot. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin sekä viikonloppuisin (toisinaan myös yövuoroja). Keikkatyöntekijän työnkuvaan kuuluvat perushoivan tehtävät sekä asiakkaan arjen tukeminen.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä vaatii hoitajalta itseohjautuvuutta sekä joustavuutta. Arvosammekin jokaisen keikkarin työpanosta ja haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Keikkatyössä palkkaus onkin neuvoteltavissa. Tämä työskentelymalli on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksesi jo tänään – hakemuksen jättäminen sivuillamme www.medipower.fi on todella nopeaa pikahakumme avulla, lisäät vain yhteystietosi. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara ja Sanni. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus