Lähihoitajan keikkatöitä Haminassa

Osa-aikainen

Hamina

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme nyt lähihoitajia Haminassa sijaitsevaan ikäihmisten hoivakotiin keikkatöihin. Tarjolla on pääasiassa aamu- sekä iltavuoroja keikkaluontoisesti arkisin sekä viikonloppuisin. Saat itse päättää vuorot, joita otat vastaan.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Haminassa sijaitseva hoivakoti, joka on suunnattu ikäihmisille. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille niin pitkäaikaista kuin lyhytaikaista asumispalvelua. Kohteessa on useampi ryhmäkoti. Asukkaiden avuntarve vaihtelee. Osalla saattaa olla fyysisiä toimintarajoitteita tai muisisairauksia ja osa taas toimii hyvinkin itsenäisesti pienellä avustuksella. Palvelukoti on hyvin viihtyisä ja sijaitsee rauhallisella alueella.

Lähihoitajan työhön kuuluu kohteessa ikäihmisten sujuvan arjen ja laadukkaan elämän edistäminen ja tukeminen. Perushoitotyö, ruokahuolto, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat oleellisia työtehtäviä. Lisäksi yhteistyö muun henkilökunnan ja omaisten kanssa kuuluu rooliin. 

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta, reippautta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Hakijalta toivomme Valviran nimikelaillistusta lähihoitajaksi tai opiskelijalta vähintään 120 osp suoritettuna.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä lämminhenkisessä työyhteisössä ja merkityksellisessä roolissa ikäihmisten arkea tukien. Mahdollisuus vaikuttaa työarkeesi, hyvähenkinen työporukka ja mukavat työtehtävät takaavat sinulle tästä kivan keikkapaikan.

Työllistymismuoto on ainakin alkuun vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi! Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara, Sanni, Josefiina ja Laura.

Lisätiedot:

HR-Trainee Laura Tajas

p. 040 626 2839

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus