Lähihoitajan keikkatöitä Hämeenlinnassa

Osa-aikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 11.6.2023

Hämeenlinnan lähihoitajat huomio! Kiinnostaisiko sinua joustava työskentelymalli? Oletko jo valmistunut tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen opiskelija? Haemme nyt MediPowerin Hämeenlinnan porukkaan uusia iloisia lähihoitajia keikkatyön pariin! Voit olla jo kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä!

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Työnkuvaus:

Keikkatyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille sekä vammaisille suunnattuja hoiva- ja palveluasumisyksiköitä. Lisäksi tarjolla on kotihoidon vuoroja. Kohteet sijaitsevat ympäri Hämeenlinnaa. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat työskentelykohteet, ja ottamaan juuri ne vuorot mitä haluat ottaa. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös yövuoroja), ja työnkuvaan kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät ja ohjaustyö kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus sopimuksen mukaan 14-16e/h. Lisäksi tarjolla erilaisia bonuksia ja mm. korkeampia kohdekohtaisia kampanjapalkkoja (16-18e/h).

Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, myös viikonloppuisin ja pyhinä päivystyksemme kautta.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksesi jo tänään – hakemuksen jättäminen sivuillamme www.medipower.fi on todella nopeaa pikahakumme avulla, lisäät vain yhteystietosi.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus