Lähihoitajan keikkatöitä Espoossa

Osa-aikainen

Espoo

Haku päättyy 8.10.2023

Haemme nyt innokkaita lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita MediPowerin Espoon tiimiin! Olit sitten jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja tärkeän työn parissa.

Etsimme niin kokeneita konkareita kuin uransa alkuvaiheessa olevia osaajia. Keikkatyö antaa sinulle vapauden valita itse ne vuorot, jotka sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten.

Tule mukaan osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä tiimiämme, ja pääset tekemään merkityksellistä työtä Espoon alueella. MediPowerilla arvostamme työntekijöidemme panosta ja tuemme sinua koko työsuhteesi ajan. Lähetä hakemuksesi jo tänään, ja aloita uusi seikkailu meidän kanssamme!

Työnkuvaus:

Meillä keikkatyökohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille sekä liikunta- ja kehitysvammaisille suunnattuja hoiva-/palvelukoteja. Kohteita on ympäri Espoota (sekä myös muualla pk-seudulla ja kehyskunnissa kuten mm. Kirkkonummella) Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat työskentelykohteet helppokäyttöisen sovelluksemme kautta. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös öitä), ja työnkuvaan kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Etsimme innokkaita ja sitoutuneita hoitajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä palveluyksiköiden arkea. Oletko valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija? Tärkeintä meille on, että sinulla on intohimo hoitotyöhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta emme vaadi niitä välttämättä. Huomioimme myös tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarpeen työtehtävissä. Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme!

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Useista keikkavuoroista tarjolla korkeampia palkkauksia (esimerkiksi 17-18 e/h)
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti mielenkiintosi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Kerro meille kokemuksestasi ja esitä toiveesi liittyen työaikaan ja palkkaan.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mukavaan porukkaamme! MediPowerin ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara, Laura, Mari, Sanni ja Jenna odottaa innolla pääsevänsä työskentelemään kanssasi!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus