Lähihoitajan 6 kk sijaisuus, Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 1.10.2023

Oletko parhaimmillasi toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa pääset kohtaamaan ikäihmisiä? Haemme nyt lähihoitajaa kuuden kuukauden täysituntiseen sijaisuuteen Järvenpään Ristinummella sijaitsevaan hoivayksikköön. Sijaisuuden jälkeen sinun on mahdollista työllistyä vakituisesti suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työssä pääset toteuttamaan toiminnallista hoivatyötä ja kohtaamaan ikäihmisiä. Yksikössä korostetaan tasapainoista työarkea ja yhteistyötä. Tämä pienehkö ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö tarjoaa ergonomiset työtilat, jotka on suunniteltu tukemaan hoitotyötä ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Jos olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja haluat olla osa lämmintä yhteisöä, jatka lukemista!

Kohteen ja työn kuvaus:

Hoivakoti on suunniteltu tehostetun ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Työ pitää sisällään perushoitoa, lisäksi pääset tekemään yhteistyötä sairaanhoitajien, lääkärin sekä omaisten kanssa. Lähihoitajan roolissa työhösi kuuluu myös lääkehoito. Hoivakodissa jokaista asukasta kohdellaan yksilönä ja jokaista kannustetaan omatoimiseen elämiseen. Tämän takia kohteessa arki ei toteudu tiukkoja aikatauluja noudattaen, vaan luovuus on sallittua. Kohteessa on 15 asukaspaikkaa.

Hoivakodin tilat ovat valoisat ja tilavat, ja sisällä on mahdollista liikkua apuvälineillä tai ilman. Kaunis sisäpiha, sekä hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat ulkoilun kauniilla ilmalla. Tässä kohteessa lähihoitajat saavat tukea sairaanhoitajilta. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Toivomme:

Etsimme valmistunutta, Valviran nimikelaillistamaa lähihoitajaa, jolla on oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen asenne työhön. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Lääkeluvat eivät ole pakolliset, mutta vakituisen työntekijän olisi sitouduttava suorittamaan ne työkohteessa työsuhteen alussa. Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on innostus tehtävää kohtaan! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja tarjoamme sijaisuuden ajalle valmistuneelle lähihoitajalle palkkauksen 16,00 e/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorolisät päälle). Sijaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille. 

Tässä työkohteissa panostetaan uuden työntekijän perehdytykseen. Saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisten kollegoiden tuen ja avun aina tarvittaessa.

Hakuprosessi:

Jos tämä työmahdollisuus herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit käyttää myös helppoa pikahakua, jolloin pääset nopeasti eteenpäin prosessissa. Haastattelut järjestetään kätevästi ja joustavasti etänä.

Odotamme innolla juuri sinun hakemustasi ja toivomme, että kuulemme sinusta pian!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus